Le Malosi'i Tele feavea'i: Ole Fofo mo le Malosi e le gata i so'o se taimi, so'o se mea

Ua e fiu i le fa'atapula'aina o puna eletise masani pe a e alu i fafo?Aua le toe va'ava'ai i le 500W Portable Power Station, o se suiga o ta'aloga mo tagata fiafia i fafo ma tagata fa'atauva'a.Faatasi ai ma se malosi tele 518Wh, o lenei nofoaga feaveaʻi e molia o le fofo sili lea mo au manaʻoga uma i fafo, pe o loʻo e tolauapi, faʻafeiloaʻi se pati i fafo, alu i luga o se RV poʻo se malaga i luga o le auala, pe manaʻomia foi le mana faʻafuaseʻi mo lau masini CPAP. .

O se tasi o mea e sili ona mata'ina o lenei nofoaga eletise o lona mafai lea ona fa'aola e ala i le fa'aogaina o le malosi o le la, ma fa'aliliu lelei e avea ma afi afi sola.O lona uiga e mafai ona e fa'aogaina le malosi e le fa'atapula'aina o le la e fa'atumuina ai lou fale eletise i so'o se taimi, so'o se mea.Fa'atofa i tapula'a o le malosi fa'aleaganu'u ma talia le saolotoga o le malosi fa'afouina o le la.

I le faaopoopo atu i lona malosi malosi, o lenei fale eletise feaveaʻi ua mamanuina e faʻatautaia ai le paʻu o le eletise i se mea e aunoa ma se faʻaogaina.I le tulaga o se paoa, e mafai e le sapalai eletise ona sui otometi i totonu ole 5ms ina ia mautinoa e le motusia le eletise.O lenei faʻatuatuaina e tatau ona i ai mo soʻo se tasi e faʻatauaina le malosi e le faʻalavelaveina, pe mo galuega poʻo taimi paganoa.

Faatasi ai ma lona galu mama mama e leai se masini ma tolu lanu eseese, o le 500W Portable Charging Station e le gata o se puna malosi malosi, ae o se faʻaopoopoga faʻalelei ma faʻaogaina i au mea i fafo.Feiloai i le malosi feaveai e le faatapulaaina ma ia aua nei toe faatapulaaina e puna eletise masani.

I mea uma, o le 500W Portable Charging Station o se ta'aloga-sui mo i latou e fiafia i fafo, ofoina atu le tele o le gafatia, gafatia o le la, ma le malosi le malosi i le taimi o le paoa.Faatasi ai ma lona mamanu matagofie ma foliga mataʻina, o le tali sili lea mo soʻo se tasi e manaʻomia se faletupe faʻalagolago ma le faʻatapulaʻaina.


Taimi meli: Iuni-12-2024